Getuigenissen

Marie

Mijn jarenlang slaapprobleem escaleerde van kwaad naar erger, ik sliep amper nog 2 à 3 uur aansluitend, werd herhaaldelijk wakker tijdens de nacht en werd gek van het woelen gedurende uren, of noodgedwongen lezen, podcasts beluisteren of opstaan 's nachts. Ik had totaal géén diepe slaap meer. Na mijn healing sliep ik diezelfde eerste nacht al meteen véél langer door, en toen ik 's nachts toch nog wakker werd kon ik de slaap meteen hervatten. Elke nieuwe ochtend was ik verbaasd dat ik diep(er) had geslapen, en dat ik ook opnieuw droomde. Na een 4-tal weken had ik mijn 2de healing en heb ik diezelfde nacht meteen 7 aaneensluitende uren geslapen. Klinkt mss normaal voor wie goed slaapt, maar is echt een zegen als je dit zo lang gemist hebt. Echt opmerkelijk vind ik dit!

Ivan

Ik wilde werken aan mijn zelfvertrouwen en aan mijn uitstelgedrag. Door de zware druk op het werk begon ik er last van te krijgen en dat vergrote de stress en de onzekerheid. Verder sliep ik ook erg slecht: ik lag ’s nachts uren wakker waardoor ik de dag erop me met moeite kon focussen.

Na twee healingsessies ging het al veel beter met het zelfvertrouwen en het uitstel-gedrag. Ik kwam in mijn kracht en pakte de zaken aan. Alles liep opnieuw veel vlotter.

De derde sessie gaf me mijn slaap terug. Wat een wereld van verschil! Erg dankbaar dat ik opnieuw functioneer.

Karla

Christine en haar stokjes, ik kan ze iedereen aanraden. Doe ik ook regelmatig.

Aan studenten, vrienden, collega's, coachees of toevallige passanten... zeg ik dan dat Christine bevrijdend werkt, dat ze inzicht geeft in oude patronen, zonder ze te moeten analyseren, of er uitgebreid bij stil te staan. Door haar lichte aanraking verdwijnt oud zeer als sneeuw voor Christines zon. Benieuwd? Maken die afspraak. Niet twijfelen. Bellen. 
Karla Nuyts - De Gevleugelden