top of page

Getuigenissen

Ivan

"Ik wilde werken aan mijn zelfvertrouwen en aan mijn uitstelgedrag. Door de zware druk op het werk begon ik er last van te krijgen en dat vergrote de stress en de onzekerheid. Verder sliep ik ook erg slecht: ik lag ’s nachts uren wakker waardoor ik de dag erop me met moeite kon focussen.

Na twee healingsessies ging het al veel beter met het zelfvertrouwen en het uitstel-gedrag. Ik kwam in mijn kracht en pakte de zaken aan. Alles liep opnieuw veel vlotter.

De derde sessie gaf me mijn slaap terug. Wat een wereld van verschil! Erg dankbaar dat ik opnieuw functioneer."

Karla

"Christine en haar stokjes, ik kan ze iedereen aanraden. Doe ik ook regelmatig.

Aan studenten, vrienden, collega's, coachees of toevallige passanten... zeg ik dan dat Christine bevrijdend werkt, dat ze inzicht geeft in oude patronen, zonder ze te moeten analyseren, of er uitgebreid bij stil te staan. Door haar lichte aanraking verdwijnt oud zeer als sneeuw voor Christines zon. Benieuwd? Maken die afspraak. Niet twijfelen. Bellen."


Karla Nuyts - De Gevleugelden

Inge

"…het gevoel dat ik gedragen word, rust mag vinden...

  

Na elke sessie wordt het lichter in mijn hart en in mijn hoofd.

Het geeft me moed en vertrouwen om door te gaan op mijn pad.

 

Ik voel me dankbaar."

Catherine

"De afspraak bij Christine kwam op een moment wanneer ik zelf niet meer in staat was me er bovenop te trekken. 

Door heftige gebeurtenissen doorheen het jaar bleef ik maar verder doorgaan op een manier die voordien altijd werkte. “Kop op en schouders eronder.” Maar iets brak in mijn complete zijn en plots zag ik niets niet meer, voelde me ontzettend klein met geen eigen kracht. Op aanraden ging ik naar Christine Castille. 

 

Haar eerste behandeling was al van een zodanige grote kracht dat, hoe hard je hoofd jezelf iets zou willen aanpraten, ze met haar energie er direct doorheen gaat en je begeleidt naar de plek die we graag verborgen houden. Onze eigen kwetsbaarheid. 

 

De sessies voelen aan als ontwaken, als ongelofelijk dicht bij je pure zelf te komen. Je krijgt heel erg duidelijke inzichten vanwaar je overtuigingen komen en ze leert dit alles door te knippen om jezelf opnieuw te aanvaarden zoals je bent. Haar energetische behandelingen brengen overzicht en inzicht in je complete ‘state of being’ en je kan alleen maar met heel erg veel liefde voor jezelf en de wereld na zo een sessie buiten stappen. 

 

Mijn somberheid maakte dan ook al snel plaats voor kracht en vertrouwen kort al na de eerste sessie. Christine is dan ook ongelofelijke krachtige vrouw waar je je geborgen en veilig voelt. Ben dan ook ontzettend blij voor onze ontmoetingen, want dankzij haar lach ik weer, heel uitbundig en voelt alles veel lichter aan!"

Marie

"Mijn jarenlang slaapprobleem escaleerde van kwaad naar erger, ik sliep amper nog 2 à 3 uur aansluitend, werd herhaaldelijk wakker tijdens de nacht en werd gek van het woelen gedurende uren, of noodgedwongen lezen, podcasts beluisteren of opstaan 's nachts. Ik had totaal géén diepe slaap meer.

 

Na mijn healing sliep ik diezelfde eerste nacht al meteen véél langer door, en toen ik 's nachts toch nog wakker werd kon ik de slaap meteen hervatten. Elke nieuwe ochtend was ik verbaasd dat ik diep(er) had geslapen, en dat ik ook opnieuw droomde.

 

Na een 4-tal weken had ik mijn 2de healing en heb ik diezelfde nacht meteen 7 aaneensluitende uren geslapen. Klinkt misschien normaal voor wie goed slaapt, maar is echt een zegen als je dit zo lang gemist hebt. Echt opmerkelijk vind ik dit!"

bottom of page