top of page

Wie ben ik?

christine castille antwerpen healing nadiki ayurvedische relaxerende massage angst tiener kind

Het is heel bijzonder om mijn verhaal met jou te mogen delen.

Ik werd in Colombia geboren uit Belgische ouders en ben een grote Latijns-Amerika fan. Het leven bood me van jongs af aan vele geschenken maar ook een aantal interessante levenslessen. Daardoor ontwikkelde ik een grote veerkracht en kon ik een onuitputtelijke bron van energie en liefde voor het leven aanboren.

Op 17-jarige leeftijd initieerde mijn grootmoeder me in de esoterie en de spiritualiteit. Toen begon een boeiende zoektocht naar de symboliek in ons eigen leven, de natuurwetten, hun werking en hoe ze te benutten. Later onderzocht ik de verschillende methodieken die leiden tot persoonlijke groei waaronder EFT, ho'oponopono, positieve affirmaties, chakra healing edm.

 

Ik was dorstig naar kennis, las vele boeken, volgde meerdere cursussen en retraites en luisterde naar evenveel podcasts; telkens ontdekte ik nieuwe puzzelstukjes van dat grotere geheel dat het leven heet. Mijn interesse evolueerde naar gezondheid, balans en vreugde en hoe vreugde fundamenteel is voor ieder van ons.

Ik besloot mij therapeutisch te vormen en volgde diverse opleidingen: twee jaar aromatherapie, drie jaar causale voetreflexologie, pendelen en radiësthesie. Met de ayurvedische massage en sensitieve massage was het meteen raak. Massage geven voelt voor mij aan als een meditatie: traag en diep, in resonantie met wat de persoon op de tafel nodig heeft om helemaal tot zichzelf te komen. Je hebt mijn onverdeelde aandacht. Er is geen haast.

Een gelukkig toeval maakte dat ik me inschreef voor de opleiding Nadiki bij Chris Wollaert (energetische healing). Het was als een thuiskomen; energetische healing is mijn zielspad. Tijdens zo’n energetische behandeling kanaliseer ik de Universele Vitale Energie om blokkades of andere onevenwichten te harmoniseren. Bijkomende inzichten die ik opdeed in de jaaropleiding Geobiologie bij Patrick Schröder verrijkte mijn aanpak net zoals het gebruik van de Triskel en de Universele Pendel die beiden door hun subtiele frequenties mijn energetische healing potentialiseren.

bottom of page