top of page

Energetische healing

christine castille antwerpen energetische healing burn-out vermoeidheid mindfulness

Wat kunt u verwachten?

Energiewerk is een therapeutische methode die werkt voor en met energie. Elk fysiek lichaam wordt omgeven door energetische velden, de verschillende aura’s. Tijdens een energetische healing werk ik op deze velden alsook op de chakra’s. Dit om verstoringen op te sporen, blokkades op te heffen en te harmoniseren zodat de energie haar natuurlijke doorstroming kan hervinden. Zo kom je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (opnieuw) in evenwicht. Door je energetisch uit te lijnen, ga je opnieuw stralen en word je de beste versie van jezelf. Zo verbind je je weer met je ware ziel en laat je de vreugde van het leven opnieuw toe. Je komt tot innerlijke vrede.

Mogelijke verstoringen:

  • Shocks, trauma’s

  • Denkpatronen zoals overtuigingen, ideeën, geloofssystemen, wereldbeelden

  • Destructieve emotionele patronen zoals angst-, schuld-, boosheid- en haatpatronen

  • Afkeer, vijanddenken, slachtoffer-denken

  • Helen van trauma's: rouw, miskraam, misbruik, geweld

  • Bepaalde gehechtheden

  • Karmische belasting

  • Lasten van vorige generaties

  • Energetische blokkades of belemmeringen

  • Mentale programma’s, manipulaties

 

Werkwijze

Na enkele korte vragen ga je op de massagetafel liggen. Je doet enkel je schoenen uit en ik zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Dan kan de eigenlijke energetische harmonisatie beginnen, van het emotionele, tot het fysieke, via het relationele, de job, het zielspad, het transgenerationele… Hiervoor gebruik ik hoofdzakelijk mijn handen.

De sessie duurt één uur en kost 100€. Het is een veilige behandeling voor alle leeftijden, ook kinderen.

Tijdens en na de sessie worden de gevonden storingen besproken. Wat werd er gevonden? Wat voor invloed had dit?

Zwangere vrouwen kunnen niet behandeld worden.

Wat kan men verwachten?

Voorzie van bij de opstart drie sessies om op korte tijd (binnen de 4 à 6 maanden) de belangrijkste storingen te elimineren. Nadien kan je je beperken tot tweejaarlijkse healing-sessies om nieuwe storingen op te heffen en zo opnieuw volledig in je kracht te komen.

 

Na een energetische healingsessie integreert het lichaam de harmonisatie. Dat vraagt één tot drie dagen, afhankelijk van de blokkades die werden opgeheven. De eerste 24 uur na een sessie neem je rust en drink je veel water. Je vermijdt best alcohol.

Je plant best niet tegelijkertijd verschillende soorten energetische healingsessies in zoals acupunctuur, osteopathie, fascia... Werk eerst met één methode en schakel bij het uitblijven van resultaten over naar een andere energetische aanpak: zo kun je best evalueren. Indien je toch op twee methodes wilt inzetten, voorzie minstens één week tussen de sessies.

 

In het geval dat je niet kunt komen, stuur je me een bericht. Sessies die minder dan 4 dagen voor de afspraak worden afgezegd worden aan 50% aangerekend.

Ik ben altijd bereikbaar in geval van vragen.

bottom of page